Gör din restaurang till en totalupplevelse

Ljusdesign för restaurang & hotell – en investering i varumärke och framgång

Ljussättningen i restaurangmiljö är har en enorm potential om den används på rätt sätt. Vi ser det som en subtil konstform som kräver kreativitet och minutiös planering – och vi skapar något unik som förhöjer upplevelsen.

Med vår erfarenhet av restaurang-, hotell- och nattklubbsmiljöer förstår vi också de speciella utmaningar som behöver lösas. Högt tempo, personal som kommer och går och växlande behov över dagen skapar ett unikt behov för varje lokal. Vi löser det med ett stabilt och lätthanterat system för ljusstyrningen. Vissa saker sker helt automatiskt enligt ett förutbestämt schema – andra saker justeras och kontrolleras av personalen vid behov.

Vi arbetar tätt tillsammans med ägare och inredare för att förstå deras vision och behov. Eftersom varje restaurang är unik lägger vi alltid stor vikt vid att skapa en ljussättning som speglar och förstärker identiteten.

Och vi presenterar maten med ett exakt avstämt punktljus som gör den kulinariska upplevelsen rättvisa (för att inte tala om att det ska vara lätt att läsa menyn).

Ljusdesign är en konstform. Här kombinerar vi teknik och kreativitet för att framkalla känslor, skapa stämningar och förstärka upplevelser.

Det kan handla om att skapa en romantisk atmosfär i en restaurang, att skapa en spännande stämning på en teaterscen eller att framhäva en byggnads arkitektur. Ljussättningen kan också användas för att skapa praktiska lösningar, som att belysa en gångväg eller för att framhäva en produkt i ett skyltfönster.

Genom åren har vi haft förmånen att arbeta med ett stort antal projekt av olika karaktär. Från privata hem till kommersiella utrymmen och offentliga installationer.

En av våra främsta styrkor är att vi lyssnar noga på våra kunders idéer, önskemål och behov. Vi tar oss tid att förstå din vision och kopplar den till alla möjligheter som finns. Så skapar vi unika ljussättningar som inte bara uppfyller dina förväntningar – utan överträffar dem.

Upplevelsen av musik är en djupt personlig och har förmågan att beröra oss på de mest oväntade sätt.

Vi ger dig möjlighet att njuta av din musik överallt, men utan störa interiören med synliga högtalare och sladdar. Närvarande men aldrig påträngande.

Bra akustik är en vital del av alla ljudupplevelser. Ett rum med dålig akustik kan inte bara förstöra ljudkvaliteten i en musikanläggning, utan också skapa en otrivsam atmosfär. Därför utformar vi akustiska lösningar som optimerar ljudprestanda och skapar behagliga rum att vistas i.

Med erfarenhet och kreativitet planerar vi rätt högtalare för varje applikation och levererar härliga ljudupplevelser i vardagsrum, trädgårdar, restauranger, privata biosalonger och arbetsplatser.

Som specialister inom bildteknik skapar vi upplevelser – från det enkla och avskalade till det visuellt spektakulära.

På arbetsplatsen fokuserar vi alltid på användarvänlighet och funktion – men gärna också någonting uppseendeväckande som förstärker ert företags exponering och varumärke.

I hemmet kan det räcka med en smakfullt väggmonterad TV i vardagsrummet utan spår av synliga kablar. Men vår specialitet är helt osynliga lösningar där skärmen integreras i en möbel med motordriven mekanism eller döljs bakom en spegel. Ibland tar vi filmupplevelserna till en helt ny nivå av lyx och komfort med en skräddarsydd privat biosalong.

Styrsystemet är hjärtat i våra installationer. Upplevelsen av ett smart styrsystem ger dig en fantastisk känsla av komfort och lyx. Med ett lätt tryck på en knapp kan du ändra hela atmosfären i ditt hem, välja
musik, låsa upp en dörr, öppna upp gardinerna och mycket mer.

Och vår filosofi skiljer sig från de flesta andras. Vi sätter alltid människan i fokus och levererar lösningar som är superenkla att använda och som alltid fungerar. Varje dag. Varje kväll.

Därför jobbar vi aldrig med ett överflöd av apparater och avancerade touchskärmar. Istället döljer vi vår teknologi bakom fysiska knappar, rörelsesensorer och osynliga kablar.

Smarta system som hela familjen älskar.

“Allt vi gör handlar om kreativitet, omsorg och kärlek. Vi behandlar varje uppdrag som att det vore vårt eget hem’’

Christophe Mourou
Founder & Creative Director

Varje projekt börjar här

Upptäck hur man med olika ljussättningar kan skapa specifika stämningar, känslan i hur ett ljudsystem av hög kvalitet förvandlar en ordinär film till en stor bioupplevelse och upplev enkelheten med att använda våra smarta styrsystem.

Enebybergsvägen 8
182 36 Danderyd
Stockholm Sweden