Gör varje besök i din butik till en upplevelse

Optimerad kundupplevelse – maximerad försäljning

Vi designar framgångsrika butiksmiljöer som blir mer än bara en plats att visa produkter. Målet är att skapa en helhetsupplevelse som stimulerar alla sinnen och skapar en stark koppling mellan kunden och varumärket.

I varje projekt arbetar vi tätt ihop med uppdragsgivarens inredare, specialsnickerier och övriga projektdeltagare. All måttbeställd linjär belysning tillverkas i vårt Lab för integrering i hyllsystem och butiksdisplayerna. Vi kvalitetstestar in-house och levererar varje del i takt med projektets framskridande.

Bland våra kunder återfinns såväl lokala entreprenörer som internationella varumärken.

Ljusdesign är en konstform. Här kombinerar vi teknik och kreativitet för att framkalla känslor, skapa stämningar och förstärka upplevelser.

Det kan handla om att skapa en romantisk atmosfär i en restaurang, att skapa en spännande stämning på en teaterscen eller att framhäva en byggnads arkitektur. Ljussättningen kan också användas för att skapa praktiska lösningar, som att belysa en gångväg eller för att framhäva en produkt i ett skyltfönster.

Genom åren har vi haft förmånen att arbeta med ett stort antal projekt av olika karaktär. Från privata hem till kommersiella utrymmen och offentliga installationer.

En av våra främsta styrkor är att vi lyssnar noga på våra kunders idéer, önskemål och behov. Vi tar oss tid att förstå din vision och kopplar den till alla möjligheter som finns. Så skapar vi unika ljussättningar som inte bara uppfyller dina förväntningar – utan överträffar dem.

Upplevelsen av musik är en djupt personlig och har förmågan att beröra oss på de mest oväntade sätt.

Vi ger dig möjlighet att njuta av din musik överallt, men utan störa interiören med synliga högtalare och sladdar. Närvarande men aldrig påträngande.

Bra akustik är en vital del av alla ljudupplevelser. Ett rum med dålig akustik kan inte bara förstöra ljudkvaliteten i en musikanläggning, utan också skapa en otrivsam atmosfär. Därför utformar vi akustiska lösningar som optimerar ljudprestanda och skapar behagliga rum att vistas i.

Med erfarenhet och kreativitet planerar vi rätt högtalare för varje applikation och levererar härliga ljudupplevelser i vardagsrum, trädgårdar, restauranger, privata biosalonger och arbetsplatser.

Som specialister inom bildteknik skapar vi upplevelser – från det enkla och avskalade till det visuellt spektakulära.

På arbetsplatsen fokuserar vi alltid på användarvänlighet och funktion – men gärna också någonting uppseendeväckande som förstärker ert företags exponering och varumärke.

I hemmet kan det räcka med en smakfullt väggmonterad TV i vardagsrummet utan spår av synliga kablar. Men vår specialitet är helt osynliga lösningar där skärmen integreras i en möbel med motordriven mekanism eller döljs bakom en spegel. Ibland tar vi filmupplevelserna till en helt ny nivå av lyx och komfort med en skräddarsydd privat biosalong.

Styrsystemet är hjärtat i våra installationer. Upplevelsen av ett smart styrsystem ger dig en fantastisk känsla av komfort och lyx. Med ett lätt tryck på en knapp kan du ändra hela atmosfären i ditt hem, välja
musik, låsa upp en dörr, öppna upp gardinerna och mycket mer.

Och vår filosofi skiljer sig från de flesta andras. Vi sätter alltid människan i fokus och levererar lösningar som är superenkla att använda och som alltid fungerar. Varje dag. Varje kväll.

Därför jobbar vi aldrig med ett överflöd av apparater och avancerade touchskärmar. Istället döljer vi vår teknologi bakom fysiska knappar, rörelsesensorer och osynliga kablar.

Smarta system som hela familjen älskar.

“Allt vi gör handlar om kreativitet, omsorg och kärlek. Vi behandlar varje uppdrag som att det vore vårt eget hem’’.

Christophe Mourou
CEO & System Designer

Varje projekt börjar här.

Se med egna ögon hur vi med olika ljussättningar skapar varierade stämningar, känslan i hur ett ljudsystem av hög kvalitet förvandlar en ordinär film till en bioupplevelse och upplev enkelheten med att använda våra smarta styrsystem.

Enebybergsvägen 8
182 36 Danderyd
Stockholm Sweden