Lutron Sverige – auktoriserad integratör av Lutrons lösningar i hela landet

Vi säljer och programmerar pålitliga belysningslösningar från Lutron

Lutron är ett världsledande företag inom belysningsstyrning med en lång och framgångsrik historia av innovation. I över 60 år har Lutron byggt sitt rykte på att skapa hållbara produkter av högsta kvalitet. De som väljer Lutron kan förvänta sig en högkvalitativ och sofistikerad upplevelse som kombinerar avancerad teknik med elegant design. Lutron erbjuder ett brett utbud av lösningar för både bostäder och kommersiella ytor, vilket innebär att vi kan leverera skräddarsydda lösningar för ljusstyrning och solskydd som möter, och överträffar, våra kunders önskemål.

Vad Lutron erbjuder:

Ljusstyrning:

Lutrons produkter ger dig fullständig kontroll över din belysning, vilket gör att du kan skapa den perfekta stämningen för varje tillfälle. Med Lutrons väggmonterade knappsatser kan du enkelt tända vackra ljusscenarion för hela ytan, eller dimra individuella lampor, ställa in timers och automatiska scheman. Naturligtvis kan du också styra din belysning med rösten eller din smartphone.

Solskydd:

Motordrivna solskydd. ntelligenta skuggningslösningar som erbjuder tyst och exakt kontroll över naturligt ljus, vilket förbättrar komforten och energieffektiviteten i dina lokaler​.

Styrsystem:

Athena och Vive: Flexibla och användarvänliga system som låter dig personifiera och automatisera ljus- och skuggningsinställningar för att skapa den perfekta atmosfären oavsett tid på dygnet​.

Fördelar med Lutron-system:

  • Energibesparing: Lutron-produkter är designade för att vara energieffektiva, vilket minskar energiförbrukningen och hjälper dig att spara på elräkningen.
  • Användarvänlighet: Smarta styrsystem gör det enkelt att justera ljus och skuggor med hjälp av användarvänliga gränssnitt och mobilappar.
  • Hållbarhet och Kvalitet: Lutron är känt för sina hållbara produkter som håller hög kvalitet och erbjuder långvarig prestanda.
  • Estetisk Förbättring: Med ett brett urval av stilar och material kan Lutron-produkter integreras sömlöst i alla interiörer och förbättra estetiken i dina lokaler.

Support och Tjänster från Lutron:

Lutron erbjuder omfattande support och tjänster, inklusive installation, teknisk support och kontinuerlig utbildning för att säkerställa att du får ut det mesta av dina system. Deras tekniska dokumentation och supportcenter finns tillgängliga för att hjälpa dig med alla frågor du kan ha​.

Sammanfattningsvis, genom att välja Lutron får du inte bara högteknologiska och estetiskt tilltalande lösningar, utan även en pålitlig partner som stöttar dig genom hela installations- och användningsprocessen. För mer information och specifika lösningar, besök Lutrons webbplats​.