Auktoriserad integratör av Lutron i Stockholm Sverige

Vi designar, säljer och programmerar Lutron belysningsstyrning

Lutron är ett världsledande företag inom belysningsstyrning med en lång och framgångsrik historia av innovation. I över 60 år har Lutron byggt sitt rykte på att skapa hållbara produkter av högsta kvalitet. De som väljer Lutron kan förvänta sig en högkvalitativ och sofistikerad upplevelse som kombinerar avancerad teknik med elegant design. Vi arbetar med Lutrons lösningar för både bostäder och kommersiella ytor, vilket innebär att vi levererar skräddarsydda lösningar för ljusstyrning och solskydd för varje typ av miljö.

Lutron Sverige

Ljusstyrning

Lutron ger dig fullständig kontroll över din belysning för att skapa den perfekta stämningen för varje tillfälle. Med väggmonterade knappsatser kan du enkelt tända vackra ljusscenarion, eller justera individuella lampor, ställa in automatiska scheman och rörelsesensorer.

Solskydd

Med Lutrons motordrivna gardiner får du tyst och exakt kontroll över det naturliga ljuset, vilket förbättrar komforten och energieffektiviteten i kontoret eller hemmet. Upplev känslan av total mörkläggning i sovrummet eller en lätt filtrering av solljuset i vardagsrummet.

Våra experttjänster

Projektering

Vi designar och projekterar kompletta Lutron system från koncept till färdig bygghandling. Bygger du ditt drömhus kan vi hjälpa dig med idéer och planering. Är du en inredare eller arkitekt som behöver lösningar till ett projekt så står vårt team till tjänst med förslag och teknisk information.

Produkter

Som auktoriserade återförsäljare levererar vi Lutrons kompletta produktprogram. Enskilda produkter eller kompletta system för ljusstyrning och solskydd.

Programmering

Våra tekniker driftsätter och programmerar Lutrons system för privata hem, restaurang, kontor och marin miljö.

Service & support

Har du ett befintligt system som behöver repareras, programmeras eller uppgraderas? Kontakta oss, vi har många års erfarenhet av flera generationer Lutron och kan lösa det mesta.